CAD software discussion forum > Other CAD/CAM Technology > communication center? (bug? settings?)

communication center? (bug? settings?)

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 1 of 4

19-01-2008 05:08 . pm | View his/her posts only

there is a "communication center" icon at bottom right of zwcad. It just says "cannot connect to server" when cliced.
It is unclear to what it serves... there is no explanation, no topic in the help of zwcad regarding to this comm. center.
what is it's function an how can one set the right server settings, so that it works?
thanks

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 4

22-01-2008 08:25 . pm | View his/her posts only
Hi, horia. Thank you for your query.
I am afraid communication certer is noneffective now, it is only a preset position.
The function is still unavailable now, however, it would be added in future version.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 3 of 4

23-01-2008 05:46 . am | View his/her posts only

thanks for your reply!

well, then... it would be great if it wouldn't be present at all, or have an explanation when you clic it!

Otherwise it looks just like somebody would love to have for zwCAD an "autocad-like" appearance by any means.

It is not fair for the user and buyer!


Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 4 of 4

27-01-2008 09:49 . pm | View his/her posts only


Okay, it is a good suggestion, thank you very much!

See also