CAD software discussion forum > CAD > zwcad2008-How do I estagiar in Zwcad?

zwcad2008-How do I estagiar in Zwcad?

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 1 of 3

18-04-2008 10:36 . am | View his/her posts only
How do I estagiar in Zwcad?. Clap



jair.rr@ig.com.br
suporte1@totalcad.com.br

Rank: 1

maker

Newbie

posts: 0

Registered: 2008-8-15

Message 2 of 3

19-04-2008 01:48 . am | View his/her posts only
Estagiar means 'training', right?
http://www.zwcad.org/BasicTraining.asp
Also, since Zwcad interface and commands are (almost) Autocad-clones, any training on Autocad (upto version 2007, I think) should work.

Good luck.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 3 of 3

20-04-2008 10:12 . pm | View his/her posts only
Hello, Jair Ribeiro:
What is meaning of the word, "estagiar"? It means register, training or others? I think you can get the corresponding info on our official website. After entering our website, move the mouse to "SERVICE & SUPPORT", and then you can view a majority of items we provide to help customers use ZWCAD more conveniently(or log in: http://www.zwcad.org/Support.asp ). They includes FAQ, Knowledge Bse, Demo, License and Registration etc.
And if they can't meet your requirement to the most. please describe your question here in detail or send us those info via email (it's: tech@zwcad.com)Rab Liu2008-04-20 22:14:45
See also