BIND

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 1 of 9

29-04-2008 04:53 . pm | View his/her posts only
ZWCAD2008i BIND????Cry

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 9

 BIND
29-04-2008 05:14 . pm | View his/her posts only
Very interesting spacious detailed description Clap

My answer - YES! In spades LOL

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 3 of 9

30-04-2008 12:43 . pm | View his/her posts only
xref.manger
bind
Nuke

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 4 of 9

04-05-2008 10:18 . pm | View his/her posts only
Hello, Jair. Could you describe your problem in detail? I took a try in ZWCAD2008i version. And it perfoms well. So please provide more info so that we can check out the problem. Smile

Rank: 1

maker

Newbie

posts: 0

Registered: 2008-8-15

Message 5 of 9

05-05-2008 12:38 . am | View his/her posts only
Hello Rab,
Maybe this: XRef-->Bind-->insert seems to move lthe position of the inserted object. I've not tested very much; I'll do so later when I get time.
Also Xbind command (commandline) gives: "This command is not yet supported"
Hope this helps.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 6 of 9

05-05-2008 09:41 . pm | View his/her posts only


Hello, Maker. I have taken a try according to your description and the position of the inserted object is the same as origin. So when you are free, please test it again and give us more info. As for the Xbind command, I have submitted it to our R&D dept.

Rank: 1

maker

Newbie

posts: 0

Registered: 2008-8-15

Message 7 of 9

05-05-2008 11:39 . pm | View his/her posts only
Hello Rab,
Actually, when I tried it again, after some time, I didn't get the problem. But it did take a very long time to bind - I thought it had crashed. Also typing XBind on command line gives 'this command is not yet supported'! Whey? -when it is supported when going through the xref dialogue box.

I'll recheck for the problem, and send you the test file I used, if confirmed.

Thanks,

-maker-

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 8 of 9

18-06-2008 09:36 . am | View his/her posts only
bind????????Dead

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 9 of 9

23-06-2008 01:56 . pm | View his/her posts only
Hello Jair Ribeiro,

Xbind is a new function for zwcad. Our R&D colleague has added it to the list, and the problem No. is 5725, please give us some to do it. If there is any new information about the issue, I will publish it in the forum.
Thank you very much for your suggestion.
Have a pleasant day.

See also