CAD software discussion forum > CAD > Layer improvement

Layer improvement

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 1 of 2

 Layer improvement
12-08-2009 09:04 . pm | View his/her posts only
I thought that it would be handy when you hover you're cursor over a specific line, it displays the layer type'color code'length'line thickness etc.

It will be easier than opening properties all the time or to click on every single line.

I saw this in AutoCad 2010. Works pretty cool.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 2

13-08-2009 06:06 . pm | View his/her posts only
Hi Human,

Thank you for your information!

At present we don't provide High light with prompt as AutoCAD, we thought that it may faster without it.

Anyway thank you very much for your attention, i will submit such requirement to our R&D team!Smile

Best regards,
Amanda

See also