CAD/CAM discussion forum > 3D CAD/CAM > What country are you in?

What country are you in?

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 1 of 7

 What country are you in?
27-01-2003 04:00 . pm | View his/her posts only
Please click this link and let me know if the browser page correctly guesses which country you are in.

Test Country Detection

Rank: 1

ChrisWard2k2

Newbie

posts: 2

Registered: 2011-11-22

Message 2 of 7

28-01-2003 04:21 . am | View his/her posts only
Works for the UK

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 3 of 7

28-01-2003 09:20 . am | View his/her posts only
Sniffed OK for USA

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 4 of 7

28-01-2003 09:32 . am | View his/her posts only
It works for me!

Rank: 1

Robert

Newbie

posts: 0

Registered: 2011-11-22

Message 5 of 7

30-01-2003 11:13 . am | View his/her posts only
Worked for me even though I'm Canadian.

Rank: 1

Kyonghun

Newbie

posts: 0

Registered: 2002-8-28

Message 6 of 7

31-01-2003 08:29 . am | View his/her posts only
What? I am in the US?

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 7 of 7

03-02-2003 08:45 . pm | View his/her posts only
got it right...USA
See also