CAD/CAM discussion forum > CAD > alias draworder-dr

alias draworder-dr

Rank: 1

UruZwCAD

Newbie

posts: 0

Registered: 2010-7-30

Message 1 of 2

08-12-2009 08:52 . pm | View his/her posts only
How can i set an alias in zwcad?

Thanks!

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 2

09-12-2009 04:17 . pm | View his/her posts only
Hi,UruZwCAD~

To set an alias for a command, you can use the "customize" function, just operate as below:

1. Goto Tool --> Customize --> Alias;

2. Choose the command you want to set an alias in the right "avialable commands" area first, then choose the alias in the left "aliases" or input the alias in the left bottom "Alias" area.

Hope this will be helpful!
See also