CAD software discussion forum > CAD > Blocks management

Blocks management

Rank: 1

Arnie

Newbie

posts: 0

Registered: 2009-12-16

Message 1 of 3

16-12-2009 05:16 . pm | View his/her posts only
I'd like to know if it is possible to modify some properties (such as adding or deleting entities, moving entities to another existing layer, escaling texts or entities and so on) of an existing block without use explode and make block commands.

If YES, please let me know how to to it...

CheersSmile

Rank: 1

Lars

Newbie

posts: 0

Registered: 2010-12-14

Message 2 of 3

 Blocks management
16-12-2009 05:35 . pm | View his/her posts only
Hi Arnie,

how about 'refedit' ? Doesn't that work for you ?

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 3 of 3

18-12-2009 05:45 . pm | View his/her posts only
Hi Arnie,

As what Holfort said, you can use the "refedit" to edit blocks without exploding them. When using this command, please pay attention to that do remember to click the "Save back changes to reference" icon to exit from the "refedit" command after editing blocks.

If any other questions about ZWCAD, please feel free to contact us.
See also