CAD/CAM discussion forum > Other CAD/CAM Technology > got a strange error using 'ThisDocument'

got a strange error using 'ThisDocument'

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 1 of 5

08-01-2010 01:14 . am | View his/her posts only
Hi there,

When openig zwcad double clicking a dwg or dxf file, any call to ThisDocument gets a

run time error -2147467261 (80004003)

Automation error

Actually the "ThisDocument" properties window in VBA Manager shows no file.
I can have access to the drawing using Documents.Item(0), tough.

On the other hand, if I create a new drawing, or if I load an existing drawing after opening zwcad, ThisDocument call works as normally.

Isn't it a bit strange?

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 5

08-01-2010 10:22 . am | View his/her posts only

Dear Carlo,





Thank you for your information.





To verify the problem, would you please send a sample, which caused this problem, to tech@zwcad.com for our test work?




Best Regards,




Denny

Denny2010-01-08 10:23:22

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 3 of 5

15-02-2010 09:37 . am | View his/her posts only
Hi,
I sent the sample about a month ago: any news about that problem?
Regards

Carlo

PS: zwCad 2010 has the same problem.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 4 of 5

20-02-2010 07:41 . pm | View his/her posts only
Hi Carlo,

We haven't found the email you mentioned after we check again. Would you please kindly send it again to us? Thanks very much.

Have a nice day.

Best Regards.

Denny

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 5 of 5

22-02-2010 04:06 . am | View his/her posts only
done.
See also