Saving a Drawing

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 1 of 4

 Saving a Drawing
13-05-2010 01:40 . am | View his/her posts only
I am working with Customers who have older AutoCad programs. I can get by with AutoCad 2000 files as my standard. I would like to know if it is possible to change the saveas to file to be AutoCad 2000 as the Standard so that I do not inadvertantly send them a Drawing File they cannot use.
Thank You in advance.

Rank: 1

Lars

Newbie

posts: 0

Registered: 2010-12-14

Message 2 of 4

 Saving a Drawing
13-05-2010 01:40 . am | View his/her posts only
Hi,

try this way: TOOLS -> OPTIONS -> Tab 'Open and Save': set the default file format to AutoCAD2000

Wink

Rank: 5Rank: 5

Eric_ZWSOFT

posts: 13

Registered: 2011-7-18

Message 3 of 4

13-05-2010 11:12 . am | View his/her posts only


holfort,thank you for your sharing


Smile

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 4 of 4

 Saving a Drawing
13-05-2010 01:40 . am | View his/her posts only
THANK YOU FOR THE TIMELY REPLY. I AM CERTAINLY ABLE TO FORGET THESE PROCEDURES VERY QUICKLY.
THANKS AGAIN,
FIXIT

See also