CAD software discussion forum > CAD > use autodesk express tools in ZWCAD

use autodesk express tools in ZWCAD

Rank: 1

OKBK

Newbie

posts: 0

Registered: 2009-12-14

Message 1 of 4

 use autodesk express tools in ZWCAD
27-07-2010 11:13 . am | View his/her posts only
Is it possible to use autodesk express tools in ZWCAD? If so, how can it be done?

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 4

27-07-2010 11:13 . am | View his/her posts only


Dear OKNO,


Do you mean the express tools in AutoCAD? If so, I think it's hard to do so.
Autocad's express tools are all in the directory: Autocad 2010 ' Express, and in .arx, .lsp and .dcl file format. I tried to load it in ZWCAD but failed, because all these .lsp file are using functions defined in AutoCAD API(AutoLISP), which we don't support in ZWCAD. If you really want to use it in ZWCAD, maybe you can try to modify the .lsp script first to suit ZWCAD API.

Actually, ZWCAD also have the similar Express tools. you can find most of the autocad express tools in ZWCAD, and you can use them same as you did in autocad. This is much easier. And we will have more express tools in future version.

Thank you!Daniel2010-07-29 11:30:35

Rank: 1

mrchafe

Newbie

posts: 0

Registered: 2011-12-30

Message 3 of 4

03-12-2011 04:56 . am | View his/her posts only
thanks a lot!

mrchafe2011-12-30 10:50:44

Rank: 1

Giovanna

Newbie

posts: 2

Registered: 2011-10-26

Message 4 of 4

30-12-2011 08:24 . am | View his/her posts only
I used to convert single text to multiline text, I need to put this icon in the toolbar ... how can I do it?
I need this icon, but if you know how can I put any icon of the express tool its the same
Tanks
See also