CAD software discussion forum > CAD > PROBLEMS WITH TEXT STYLES

PROBLEMS WITH TEXT STYLES

Rank: 1

Bwana

Newbie

posts: 20

Registered: 2009-3-4

Message 1 of 6

16-09-2010 03:19 . pm | View his/her posts only
If I create a text style and assign a font to it, ZWcad assigns a new font to
the style as soon as a text string is manipulated with a lisp routine.

For example, I created a style called STYLE1 and assigned the font Monospac821BT to it. As soon as I manipulate the string, for instance by joining two strings, or by breaking a string up, ZWCAd now assigns the font monos.ttf to the text style.

Also, processing a lisp routine in VERNUM = "2010.06.30(14725.292)" is very
very slow: one can actually see the prgress bar in the lower left corner running.

The speed is so low that I have decided to uninstall 2010 and go back to 2009i.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 6

 PROBLEMS WITH TEXT STYLES
16-09-2010 05:00 . pm | View his/her posts only
Dear setq,





In order to confirm this problem, I think it will be better if you send us the related lisp file.

We will give you feedback as soon as we evaluate the lisp, thanks in advance!

Rank: 1

Bwana

Newbie

posts: 20

Registered: 2009-3-4

Message 3 of 6

16-09-2010 06:02 . pm | View his/her posts only
Thank you - where shall I send the files to ?
I just want to mention that I have just re-installed 2009i and the lisp routines work perfectly in 2009i. I spent a lot of time to get my lisp routines working smoothly in ZWCAd and I find it disappointing that apparently Release 2010 is not suitable for lisp. Maybe it uses another lisp engine, whatever the reason, all my work seems to have been in vain unless I stop upgrading.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 4 of 6

 PROBLEMS WITH TEXT STYLES
16-09-2010 05:00 . pm | View his/her posts only
Hi setq,

To send the file to us ,you can upload it here in the forum. Just click the "reply" button on the top right corner of my message, and in the reply page, you can see the button: file upload.

Thanks and sorry for the inconvenience!

Rank: 1

Bwana

Newbie

posts: 20

Registered: 2009-3-4

Message 5 of 6

17-09-2010 12:10 . pm | View his/her posts only
The forum upload facility will not accept a file with a .lsp extension. I sent the files as well as 2 small drawings to tech - hope it reaches you.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 6 of 6

 PROBLEMS WITH TEXT STYLES
16-09-2010 05:00 . pm | View his/her posts only
Ok, I recieved that mail, thanks setq.

I will asked our API specialists to analysis for you, and reply you as soon as we come to a conclusion.
See also