Customized Menu

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 1 of 2

28-12-2010 09:48 . pm | View his/her posts only
Hai

I want example of how to add custom menu in ZWCAD 2010

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 2

 Customized Menu
29-12-2010 12:29 . am | View his/her posts only
Dear sathiyanathan,

To add custom menu, you can use CUSTOMIZE command in ZWCAD, there you can customize your menus , commands and tool bars. You can try them all. Just like below:


If you have an existing .mns or .mnu file, you can use MENULOAD command to load it iinto ZWCAD, too.

Any further problem, please feel free to ask!
See also