CAD/CAM discussion forum > CAD > How to reload zwcad Default .mnu file?

How to reload zwcad Default .mnu file?

Rank: 1

NirVid30

Newbie

posts: 0

Registered: 2011-1-27

Message 1 of 5

 How to reload zwcad Default .mnu file?
23-01-2011 11:38 . pm | View his/her posts only
I loaded a few partial menu files in addition to the default menu.

Then by mistake, I unloaded the zwcad default menu.

How do I reload the default menu?

When I use menuload and browse, I can't find any zwcad.mnu file.

Please help.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 5

23-01-2011 11:38 . pm | View his/her posts only
Hi, Nirvid30,

Just use CUSTOMIZE command, and click Reset button.

Rank: 1

NirVid30

Newbie

posts: 0

Registered: 2011-1-27

Message 3 of 5

27-01-2011 05:14 . am | View his/her posts only

Thanks for thw reply.

But this removes all other menus already loaded so that I have to reload them.

Is it not possible to reload the main menu without removing the menus already loaded?

Also, is there no zwcad.mnu file similar to acad.mnu

NirVid302011-01-27 05:15:32

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 4 of 5

29-01-2011 08:11 . pm | View his/her posts only
Yes, Nirvid, there is no zwcad.mnu file, it is integrated inside the program

If you unloaded it, the only way to get it back is by what I said before: Reset.

So it will Reset every menu to default, with no customized menu.

Rank: 1

jemesright

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-6

Message 5 of 5

17-10-2011 10:35 . pm | View his/her posts only
MNU files were used by older AutoCAD versions prior to AutoCAD 2006. The default interface layout was stored in a file named acad.mnu, which could be supplemented with additional custom layouts.

For AutoCAD software, MNU files are similar to .MNS files, which use the same format, but do not contain any comments or special formatting.CryAngryDead
See also