CAD/CAM discussion forum > CAD > Plotting Raster Image problem, image doesn't show

Plotting Raster Image problem, image doesn't show

Rank: 1

heru widodo

Newbie

posts: 0

Registered: 2010-1-7

Message 1 of 6

 Plotting Raster Image problem, image doesn't show
29-01-2011 08:39 . pm | View his/her posts only
Hi Forum,

I attach image (jpg) in zwcad 2011 using raster image, so when i plot it that's problem, the result doesn't shown. can you help me to resolve this problem.

I need your respon as soon as possible

Regards

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 6

29-01-2011 08:39 . pm | View his/her posts only
Dear Widodo,

According to your problem, I need some more information as below:

1. What is your OS?
2. What printer you use?
3. Is the result normal when Plot Preview?
4. Is it happened to every image or some specific ones?

Thanks for your information in advance. And I hope you can try below:
1. Use some other printers
2. Try some other images.

Rank: 1

heru widodo

Newbie

posts: 0

Registered: 2010-1-7

Message 3 of 6

31-01-2011 07:23 . pm | View his/her posts only
Well..the answer :
1. My OS using microsoft windows xp home edition version 2002 SP2
2. Printer using HP Colour Laser jet 5550DN
3. Yes that's normal when plot preview
4. It happened some specific ones

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 4 of 6

08-02-2011 07:36 . pm | View his/her posts only
Dear Widodo,

Sorry for the late reply due to Holiday off. Thanks for your answer.

As you mentioned it only happened to some specific images. So may you send some sample images to us for analysis? Please send to tech@zwcad.com , after having these images, we can do further research about it.

Thanks!

Rank: 1

Kuldeep Bisht

Newbie

posts: 0

Registered: 2011-10-14

Message 5 of 6

13-10-2011 04:33 . am | View his/her posts only

Thanks Daniel.

i'll send a mail to you if problem persists.
I am going to convert raster to vector.

webgain2011-10-13 04:34:29

Rank: 1

Mio

Newbie

posts: 0

Registered: 2011-11-3

Message 6 of 6

03-11-2011 09:28 . am | View his/her posts only
Hello,
I have the same problem when plotting raster images.
Expecially with tiff files.
When I make the print preview they show correctly, but when printing (with the standard printer or to the pdf printer) the images do not show.
My OS is microsoft windows xp professional edition version 2002 SP3.
My Printers are HP Colour Laser jet CP6015, HP5035MFP, Adobe PDF Creator.
The same problem when using the DWF printer.
Thank you.

See also