CAD/CAM discussion forum > CAD > "Tool palette" property dialog box

"Tool palette" property dialog box

Rank: 1

MARIN

Newbie

posts: 10

Registered: 2011-9-23

Message 1 of 2

 "Tool palette" property dialog box
24-04-2011 12:21 . pm | View his/her posts only

Right clicking on a item from a tool palette, opens a dialog box comprising only 3 options:


Cut


Copy


Delete



I need the other option and especially the options which I used to find in

AutoCad "Tool Properties" dialog box, allowing to set on which layer the block will be inserted, rotation, exploded or not etc .





Hope to see that in next release

Best regards
Marin






















Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 2

 "Tool palette" property dialog box
24-04-2011 12:21 . pm | View his/her posts only
Hi MARIN, thank you for your suggestion, the number for this requirement is 12428. We will email to you when this function is available.
See also