CAD/CAM discussion forum > CAD > Can I run .Net programs directly in ZWCAD?

Can I run .Net programs directly in ZWCAD?

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 1 of 5

 Can I run .Net programs directly in ZWCAD?
31-05-2011 01:14 . am | View his/her posts only
Can I run .Net programs directly in ZWCAD?

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 5

22-08-2011 05:00 . am | View his/her posts only
hi sureshkumar , ZWCAD doesn't support .Net program for the moment.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 3 of 5

23-08-2011 03:19 . am | View his/her posts only
[QUOTE=sureshkumar]Can I run .Net programs directly in ZWCAD?

Literally speaking you can run .net program only fron one .net enviroment like microsoft visual studio..
If the question asks if is it possible to connect the ZWCAD api to visual studio like vba and build one program with it the answer is yes.

Rank: 1

MarkG

Newbie

posts: 3

Registered: 2011-12-1

Message 4 of 5

22-08-2012 05:46 . am | View his/her posts only
Hello zw_admin. How would someone connect ZWCAD's api to Visual Studio in order to run .net programs?

Rank: 1

ivys

Newbie

posts: 8

Registered: 2012-1-18

Message 5 of 5

See also