CAD software discussion forum > CAD > Dimension background

Dimension background

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 1 of 2

 Dimension background
22-09-2011 03:21 . am | View his/her posts only
How can i create a dimension in a box (i can do this bit) but then blank out the drawing underneath the dimension box.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 2

22-09-2011 03:21 . am | View his/her posts only
hi tall.trees , could you be a little more specific?
See also