CAD/CAM discussion forum > CAD > SetControlPoint method in ZWCAD Pro 2012 beta

SetControlPoint method in ZWCAD Pro 2012 beta

Rank: 1

mdiaconu

Newbie

posts: 0

Registered: 2011-11-1

Message 1 of 2

 SetControlPoint method in ZWCAD Pro 2012 beta
01-11-2011 09:31 . pm | View his/her posts only
Hi all !

Another old bug.

SetControlPoint method works but if I handle the new spline (scaling, rotating, moving, copy, save) it goes back to the old one.

Regards,

mdiaconu

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 2

01-11-2011 09:31 . pm | View his/her posts only
hi mdiaconu,

Did you mean you try as following steps:

1. Splinedit>Fit data>Add to add more control point to the spline.
2. run scaling/rotate/move/copy etc to this spline,

result: the new add control point lost

I try as step1 and 2, but can't get the result. Would you tell me your detailed steps to lead to this problem? Jenny2011-11-01 21:31:35
See also