CAD software discussion forum > CAD > Linking dimensions through 'Fields' in an attribute

Linking dimensions through 'Fields' in an attribute

Rank: 1

whitney76

Newbie

posts: 0

Registered: 2011-12-20

Message 1 of 2

 Linking dimensions through 'Fields' in an attribute
01-01-1970 08:00 . am | View his/her posts only
I use AutoCad and we internally link dimensions, by physically selecting a 'Linear Dimension' from 'Objects' in the 'Field' command, to have that dimension visually displayed in an attribute block cell. I see that there is no capability in ZWCad 2012 to select a dimension through 'Objects' in an 'Insert Field' command like there is in AutoCad. Under 'Field Categories - Objects' can I create a custom 'Field Name' to allow me to select a 'Linear Dimension' to have it visually displayed as a link in an attribute cell?

Rank: 1

DDWZW

Newbie

posts: 142

Registered: 2011-11-23

Message 2 of 2

18-11-2011 03:17 . am | View his/her posts only
Sorry to say that it's not available for the moment in current ZWCAD

, but you give us a good suggestion on how to improve the user expierence on the usage of in-drawing data. We'll try to make more effort to optimize it. Wait for the next version coz it's just arround the cornerWink
See also