CAD/CAM discussion forum > CAD > edit in the commmand bar

edit in the commmand bar

Rank: 1

David

Newbie

posts: 3

Registered: 2012-3-7

Message 1 of 2

 edit in the commmand bar
24-04-2012 10:10 . pm | View his/her posts only
I have lost the ability to edit in the command bar (use up and down arrows to bring up previously used commands). It will let me use it if I have an active command but will do nothing otherwise. The help (or lack there of) section does little to help. If you look up "edit command history" in help, it states what it is supposed to do but does not state how to turn these effects off and on. I am very frustrated with the program and the support. Can anyone help? I just want what we paid for. A program that works and the support promised when we bought it.

Rank: 1

DDWZW

Newbie

posts: 142

Registered: 2011-11-23

Message 2 of 2

25-04-2012 12:09 . pm | View his/her posts only
Hi sir,
sorry to get you into the trouble over here, by which it made you frastrated then. We are here ready for you all the time as usual.

Now let's talk about the problem itself you mentioned. It depends, when you are doing your job with CAD software. may I know your ZWCAD version number and Windows version info in detail? and what about your operations? could you give us a brief description of how you use your ZWCAD? We do need to know how to re-produce the problem because it does not happen in most cases,I mean seriously.

Did you try to contact you local dealler for a solution or explanation on this issue? I dont know where you've sent your email to and how you got the answer over there by that mail. Could you PM me the things in detail?

Again, we are here for you, at anytime.
See also