CAD/CAM discussion forum > CAD > Solid editing and Esnap issues

Solid editing and Esnap issues

Rank: 1

Sadanand

Newbie

posts: 2

Registered: 2012-5-28

Message 1 of 4

 Solid editing and Esnap issues
28-05-2012 11:52 . pm | View his/her posts only
Hi!

I am trying to migrate from Autocad to ZWCad for architectural 3D modeling.
Using ZWCad 2012 trial version on win7 64 bit.

I have experienced several difficulties in snapping on 3D model.
Esanp is not stable and incorrect, it doesn't pick snap what I want.

same issue with solid editing tools specially while using extrude face command
with negative value.

Somehow I can manage to work with solid editing tools but snapping problem on 3d object
is really frustrating.

I frequently use "from" command to track point in ACAD but it seems that it doesn't work
in that fashion in ZWCad 2012.


Is there any solution for this or am I wrong somewhere? (I am using ACAD for 3d modeling since year 2000)

Rank: 1

DDWZW

Newbie

posts: 142

Registered: 2011-11-23

Message 2 of 4

29-05-2012 11:01 . am | View his/her posts only
It was certainly something of a problem to be solved in the next version of ZWCAD, a totally new one+

Rank: 1

Sadanand

Newbie

posts: 2

Registered: 2012-5-28

Message 3 of 4

29-05-2012 05:19 . pm | View his/her posts only
Reply 2# DDWZW


Thanks for quick reply.

I have heard about ZWCAD+ that it is coming with several improvements.

When can we expect this new version? I hope it will cover all major 3D issues.

Thanks for providing cost effective CAD solution to the world.

Rank: 1

DDWZW

Newbie

posts: 142

Registered: 2011-11-23

Message 4 of 4

31-05-2012 10:22 . am | View his/her posts only
ahh, it depends, a world wide official release is just around the corner
See also