install artisan

Rank: 1

Mirko

Newbie

posts: 215

Registered: 2011-11-23

Message 1 of 9

 install artisan
31-05-2012 03:52 . am | View his/her posts only
Hi

i downloaded artisan with the version zw3d2012 eng then i uninstalled the eng and installed the italian version, reinstalled artisan but there the connection , there are solutions?

Rank: 5Rank: 5

William

Top Influencer

posts: 215

Registered: 2010-10-28

Message 2 of 9

31-05-2012 06:02 . pm | View his/her posts only
Reply 1# mirko72


Hi Mirko, In face, you don't need to reinstall Atisan, you can go to configuration to change the language.


About missing the connection of Artisan, you can use below appliction to repair it.


RepairLightworks.rar (19.63 KB)

Rank: 1

Mirko

Newbie

posts: 215

Registered: 2011-11-23

Message 3 of 9

31-05-2012 09:45 . pm | View his/her posts only
Reply 2# William_ZW3D


Hi william



thanks


Mirko

Rank: 1

Mirko

Newbie

posts: 215

Registered: 2011-11-23

Message 4 of 9

31-05-2012 09:51 . pm | View his/her posts only
problem
errore repair.png
2012-5-31 21:50



artisan is install

Rank: 5Rank: 5

William

Top Influencer

posts: 215

Registered: 2010-10-28

Message 5 of 9

31-05-2012 10:42 . pm | View his/her posts only
Hi Mirko,

For this situation, could you try to uninstall Artisan and reinstall it again. If necessary, we can make an online meeting to solve it.

Rank: 1

Mirko

Newbie

posts: 215

Registered: 2011-11-23

Message 6 of 9

01-06-2012 12:08 . am | View his/her posts only
Reply 5# William_ZW3D


Nothing the dll is in use by zw3d you can give me the command type [vxsend, " ~LaunchArtisan"] to put on the menu?

Rank: 1

Mirko

Newbie

posts: 215

Registered: 2011-11-23

Message 7 of 9

01-06-2012 12:20 . am | View his/her posts only
The ec made :D i created the entry to the menu and entered the command ~LaunchArtisan ;) thanks

Rank: 1

Mirko

Newbie

posts: 215

Registered: 2011-11-23

Message 8 of 9

01-06-2012 12:23 . am | View his/her posts only
Excuse me but then i must be in crasch :( grrrr

Rank: 5Rank: 5

William

Top Influencer

posts: 215

Registered: 2010-10-28

Message 9 of 9

01-06-2012 02:01 . pm | View his/her posts only
Reply 8# mirko72


Hi Mirko, Can reinstall solve this problem. If possible, you can sent me Email liyaowei@zwsoft.com or add my Skype wind-23, I think the discussion would be mor efficient.
See also