CAD software discussion forum > CAD Tutorial & Tips > Classic Menu and Toolbar Lock-in

Classic Menu and Toolbar Lock-in

Rank: 1

SLW210

Newbie

posts: 25

Registered: 2012-7-6

Message 1 of 2

 Classic Menu and Toolbar Lock-in
13-07-2012 05:20 . pm | View his/her posts only
My old computer died and I replaced it with a new one. I had to reload 2011 on the new computer and reconfigure most of my previous settings. I placed the Classic View and my three custom configured toollbars into my system but I can't keep them locked in. If I close out my sessions and then open a new one I have to go through the Options/Profile Menubar settings all over again. I never had to do this prior to replacing the old computer. Any suggestions?

Rank: 1

TroutKing

Newbie

posts: 10

Registered: 2012-7-11

Message 2 of 2

17-07-2012 11:34 . am | View his/her posts only
You forgot to save to your current Workspace after adding all that content most likely (you had to do it on the old system too): WSSAVE command.




autocad toolbar missing
lock autocad toolbars
See also