CAD software discussion forum > CAD > more problems about ZWCAD hatch

more problems about ZWCAD hatch

Rank: 1

bigbro9297

Newbie

posts: 4

Registered: 2012-8-14

Message 1 of 7

 more problems about ZWCAD hatch
15-08-2012 02:49 . pm | View his/her posts only

ZWCad problems:
why is the "Hatch Origin" option in the "Hatch" dialog box of ZWCad+ 2012 (Pro) missing? How can I manipulate the origin of my hatch patterns?
why are the "Pick Points", "Select Objects" & "Remove Boundaries" not active on the "Hatch Edit" dialog box unlike in AutoCad?How can I simply modify/add/remove hatch pattern on a big area?
why can't the Xref file be opened through the "Xref Manager" dialog box?
why can't the Xref file be reloaded through the Pop-up message that appears on the screen whenever a change has been made on the referenced file?

Rank: 1

test_user_2237867161

Newbie

posts: 2

Registered: 2012-4-9

Message 2 of 7

15-08-2012 03:48 . pm | View his/her posts only
very very good

Rank: 5Rank: 5

Daniel

posts: 275

Registered: 2012-6-6

Message 3 of 7

15-08-2012 04:26 . pm | View his/her posts only
Hello sir, thanks for all your feedbacks.These are all known missing features in ZWCAD+, which are under developing now.

About the last one, when you REFEDIT a xref file, it prompts that it has been changed, click OK will reload the file.

Rank: 1

test_user_2237867161

Newbie

posts: 2

Registered: 2012-4-9

Message 4 of 7

15-08-2012 04:42 . pm | View his/her posts only
Hi man your welcome

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

ZWSOFT_Admins

Manager

posts: 48

Registered: 2011-7-22

Message 5 of 7

15-08-2012 05:08 . pm | View his/her posts only
ello sir, thanks for all your feedbacks.These are all known missing features in ZWCAD+, which are under developing now.

About the last one, when you REFEDIT a xref file, it prompts that it has been changed, click OK will reload the file.

Rank: 1

bigbro9297

Newbie

posts: 4

Registered: 2012-8-14

Message 6 of 7

15-08-2012 05:09 . pm | View his/her posts only
thanks sir for replying...I appreciate that.

about the last 1 you said about the xref? there isn't an "OK" button on the pop-up message. I will have to keep on opening the xref manager, highlight the xref file then click reload.

Rank: 5Rank: 5

Daniel

posts: 275

Registered: 2012-6-6

Message 7 of 7

15-08-2012 05:34 . pm | View his/her posts only
No OK button? did you try to use REFEDIT? can you make a screenshot for me?
thanks
See also