CAD software discussion forum > CAD > How to use spell check in ZWCAD+

How to use spell check in ZWCAD+

Rank: 1

Surender

Newbie

posts: 45

Registered: 2011-11-16

Message 1 of 3

 How to use spell check in ZWCAD+
20-09-2012 07:31 . pm | View his/her posts only
Hi can anybody help me to get the spell check in ZWCAD PLUS?
Thanks

Rank: 1

Paulo

Newbie

posts: 15

Registered: 2011-11-13

Message 2 of 3

21-09-2012 04:11 . am | View his/her posts only
Hi
The Spell command is not implemented yet in ZWCAD+.

you can see

http://www.zwsoft.com/forum/thread-2342-1-1.html

Rank: 1

Surender

Newbie

posts: 45

Registered: 2011-11-16

Message 3 of 3

21-09-2012 07:29 . pm | View his/her posts only
when can we expect the same.
See also