CAD software discussion forum > CAD > Is ZWCAD demo version not full?

Is ZWCAD demo version not full?

Rank: 1

poli888

Newbie

posts: 9

Registered: 2012-10-19

Message 1 of 5

 Is ZWCAD demo version not full?
30-10-2012 05:11 . am | View his/her posts only
i´m having some differences between what i read on zwsoft web page and what i found at my zwcad+ demo version. maybe it´s because its a demo version. the problem is that i can´t try it as i need to.

Rank: 5Rank: 5

Daniel

posts: 277

Registered: 2012-6-6

Message 2 of 5

30-10-2012 09:28 . am | View his/her posts only
Could you tell more about what is the difference?

Rank: 1

poli888

Newbie

posts: 9

Registered: 2012-10-19

Message 3 of 5

30-10-2012 09:16 . pm | View his/her posts only
yes of course. for example, i can´t find the calculator, i can´t create my own toolbars with any command. i can´t customize menus. etc.
this are some examples!

thanks for your answer.

Rank: 5Rank: 5

Daniel

posts: 277

Registered: 2012-6-6

Message 4 of 5

02-11-2012 09:21 . am | View his/her posts only
Hello, I've answered about the calculator in your other post.

About the toolbars and customize feature, you can use CUSTOMIZE command, in Toolbar tab, you can create your own toolbar and drag command into it from Command tab.

The menu cannot be customize now.

Rank: 1

poli888

Newbie

posts: 9

Registered: 2012-10-19

Message 5 of 5

02-11-2012 08:23 . pm | View his/her posts only
Reply 4# huangy8949


daniel, thank you again!!!! LOL.

i already found customize command but i was trying to customize menu. actually i´m trying zwcad+ with another program that i use (e plant). this program has different uses so i wanted to change (like i use in autocad) my workspace including menus (eplant menus)and toolbars. also i wanted to create my own toolbars. i did that but creating my own .mnu file.

i keep trying!

thanks
See also