CAD software discussion forum > CAD > xref not binding in ZWCAD

xref not binding in ZWCAD

Rank: 1

Surender

Newbie

posts: 47

Registered: 2011-11-16

Message 1 of 6

 xref not binding in ZWCAD
30-03-2013 08:22 . pm | View his/her posts only
Hi binding in xref not working in some old drawings.
can somebody help me. I am using zwcad +2012 8708

Thanks

Rank: 5Rank: 5

Daniel

posts: 277

Registered: 2012-6-6

Message 2 of 6

03-04-2013 03:39 . pm | View his/her posts only
What do you mean by old drawings? what's the version of DWG?

Maybe you can provide some sample files for me to check the problem. Thanks

Rank: 1

Surender

Newbie

posts: 47

Registered: 2011-11-16

Message 3 of 6

03-04-2013 04:12 . pm | View his/her posts only
Reply 1# softtech


ok give me your email id i will you etransmited file in which bind not working.
Just for ur knowledge these drawingd having some AEC Objects.
Thanks

Rank: 1

Surender

Newbie

posts: 47

Registered: 2011-11-16

Message 4 of 6

03-04-2013 08:17 . pm | View his/her posts only
file size is more than 4 mb which i am not able to upload so please give me you id.

Rank: 1

Surender

Newbie

posts: 47

Registered: 2011-11-16

Message 5 of 6

05-04-2013 11:00 . pm | View his/her posts only
Reply 4# softtech

Hi,
I had send the files on this id: [url=mailto:]'tech@zwsoft.com'[/url]
please check and reply asap.

Thanks

Rank: 5Rank: 5

Daniel

posts: 277

Registered: 2012-6-6

Message 6 of 6

08-04-2013 04:02 . pm | View his/her posts only
Hi, I found that you already sent a email to my personal email "huangyiding@zwcad.com", with the very same drawing package.

I checked this drawing, open the main file(01-C-JNP-ST-115 R2 -(NI)) and bind all xrefs as "Bind" method, then save it as another name at another folder, and close it. Then open the new file and the xref is lost.

This is confirmed as a bug, we will fix it ASAP. Thanks for the feedback!
See also