CAD/CAM discussion forum > 3D CAD/CAM > Conflict Problem with Norton

Conflict Problem with Norton

Rank: 2

Luky

Assistant Engineer

posts: 39

Registered: 2013-1-12

Message 1 of 5

 Conflict Problem with Norton
12-05-2013 06:05 . pm | View his/her posts only
BuonGiorno,
qualcuno ha avuto problemi con l'antivirus Norton 2013 ?
Ho installato la versione 2013 di Norton e non funziona piu TransMagic va in conflitto.
Togliendo Norton,TransMagic ritorna ha funzionare
sto usando Zw3D 2012 sp2 la 2013 qui in Italia non e' ancora disponibile
Se avete suggerimenti
Grazie
Luky
Good morning,
has anyone had problems with Norton Antivirus 2013
I installed the 2013 version of Norton and does not work anymore TransMagic is in conflict.
Removing Norton, TransMagic has returned to work
I'm using ZW3D 2012 sp2 the 2013 here in Italy is not 'still available
If you have suggestions
thanks
Luky

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Paul

Moderator

posts: 326

Registered: 2011-9-17

Message 2 of 5

13-05-2013 05:09 . am | View his/her posts only
Hi Luky,
I have avoided Norton AV for years after coming to the conclusion it was a Virus in it's own right. Your experience suggests nothing has changed.

via Babylon Translate:

Ciao Luky Djani, dell Osservatorio sulla, ho evitato Norton AV per anni dopo che la conclusione che era un Virus a se stante. La vostra esperienza suggerisce nulla è cambiato.

Rank: 2

Mirko

Assistant Engineer

posts: 227

Registered: 2011-11-23

Message 3 of 5

13-05-2013 02:13 . pm | View his/her posts only
Hi, same problem but i am still not the solution

Rank: 2

Mirko

Assistant Engineer

posts: 227

Registered: 2011-11-23

Message 4 of 5

13-05-2013 11:59 . pm | View his/her posts only
Reply 1# info1301
So do not give any problems


cosi non da problemi, fammi sapere, ciao

soluzione_norton.png
2013-5-13 23:59

Rank: 2

Luky

Assistant Engineer

posts: 39

Registered: 2013-1-12

Message 5 of 5

14-05-2013 03:47 . pm | View his/her posts only
Ciao Mirko
Ok funziona Grazie Mille !!
See also