CAD software discussion forum > CAD > dimension table

dimension table

Rank: 1

pabloegea

Newbie

posts: 2

Registered: 2013-5-13

Message 1 of 4

 dimension table
13-05-2013 07:32 . pm | View his/her posts only
Greetings from Argentina, with very little experience in CAD ​​systems.

Need to resolve a drawing that contains a Table of dimensions calls

Length .......................... L
High .............................. H
Diameter 1 ................... D1
Diameter 2 ................... D2

Where L, M, D1, D2 are variables that I can change and when it does, change automatically in the graph (without redrawing the chart because it is not necessary).

From already thank you very much
Pablo

Rank: 5Rank: 5

Jenny

posts: 478

Registered: 2013-5-6

Message 2 of 4

16-05-2013 08:55 . am | View his/her posts only
Reply 1# sistemas4821


hi Pablo, welcome to ZWCAD forum.
Do you mean you want to replace text in the table? You can try with command FIND, search the text and replace them all.


replace text

fine-replace.jpg
2013-5-16 08:54

Rank: 1

pabloegea

Newbie

posts: 2

Registered: 2013-5-13

Message 3 of 4

16-05-2013 07:45 . pm | View his/her posts only
Hi Jenny Thanks for your answer

I need to change values ​​in a table of dimensions and that the entered values ​​are written on the chart, as variables.

Understand?

Rank: 5Rank: 5

Jenny

posts: 478

Registered: 2013-5-6

Message 4 of 4

30-08-2013 04:48 . pm | View his/her posts only
Reply 3# sistemas4821

Did you mean something like dimension Constraint? ZWCAD 2012 supports dimension constraint, it is not available in ZWCAD+ yet.


dimension Constraint autocad zwcad

dimcon.jpg
2013-8-30 16:57
See also