CAD software discussion forum > 3D CAD/CAM > Problem Installation ZW3D

Problem Installation ZW3D

Rank: 1

Luky

Newbie

posts: 33

Registered: 2013-1-12

Message 1 of 4

 Problem Installation ZW3D
10-06-2013 04:53 . pm | View his/her posts only
Buongiorno
ho installato la versione ZW3D 2013 Italiano e il l'antivirus mi ha rilevato nel File zw3dremote.exe un presunto virus Suspicious.Cloud.7.F e lo ha eliminato, qualcuno ha avuto lo stesso problema ?? e come e' stato risolto.
Grazie Luky

good morning
I installed version ZW3D 2013 Italian and the antivirus I found in the File zw3dremote.exe a suspected virus Suspicious.Cloud.7.F and took it away, someone had the same problem? and how and 'been solved.
thanks Luky

Rank: 1

Mirko

Newbie

posts: 215

Registered: 2011-11-23

Message 2 of 4

10-06-2013 09:15 . pm | View his/her posts only
Ciao Luky , stessa problema con Norton antivirus , e' un falso allarme io non ho riscontrato problemi di funzionamento anche senza quel file. se ti da fastidio la cosa devi disabilitare l'antivirus in fase di installazione e inserire il file nelle esclusioni come per transmagic .

Ciao
________________

Ciao According to Luky Djani , same problem with Norton antivirus , it is a false alarm i have not encountered problems in operation even without that file, and if you're bothered by the what you must disable your antivirus software during the installation and insert the file into exclusions as for transmagic . Ciao

Rank: 1

Luky

Newbie

posts: 33

Registered: 2013-1-12

Message 3 of 4

10-06-2013 09:37 . pm | View his/her posts only
Reply 2# mirko72
Ok grazie Mirko posso chiederti che scheda grafica usi,perche' se uso l'anteprima di stampa il programma crash

Ciao Luky

Rank: 1

Mirko

Newbie

posts: 215

Registered: 2011-11-23

Message 4 of 4

12-06-2013 12:44 . pm | View his/her posts only
Ciao Luky, io uso un portatile che monta la gtx460M
See also