CAD/CAM discussion forum > ZW3D CAD > Question 2D zw3D

Question 2D zw3D

Rank: 2

Mirko

Assistant Engineer

posts: 227

Registered: 2011-11-23

Message 1 of 9

 Question 2D zw3D
13-07-2013 02:07 . pm | View his/her posts only
hi

I have a small problem
Does anybody know if it is possible to put in order the ids in peening ?


Now are disordered does not have an order
The final customer asks me to put 1,2,3,4,5 ..... etc etc.


You can only do so to manual one by one?
baloon.png
2013-7-13 14:06

Rank: 2

Mirko

Assistant Engineer

posts: 227

Registered: 2011-11-23

Message 2 of 9

13-07-2013 03:14 . pm | View his/her posts only
I have another problem
With the zw3d 2013 i get dxf from 25 Mb same drawing with 2012 was 1 Mb as ever this problem?

And export dxf with 2013 requires 10 times more time , has anyone got a clue where i can go wrong in the settings?
exporting.png
2013-7-13 15:14

Rank: 2

Mirko

Assistant Engineer

posts: 227

Registered: 2011-11-23

Message 3 of 9

15-07-2013 05:09 . pm | View his/her posts only
hi,
I can't order id , but creates a big chaos someone knows if i am doing wrong?

posizionamento.png
2013-7-15 17:08

Rank: 8Rank: 8

Orchid

Super Moderator

posts: 34

Registered: 2011-6-24

Message 4 of 9

19-07-2013 03:53 . pm | View his/her posts only
Reply 3# mirko72
Hi Mriko
You didn't do anything wrong.
There is no auto-tool to order ID with nearest position in current version.
It can be worked as a requirement in later version.

Rank: 8Rank: 8

Orchid

Super Moderator

posts: 34

Registered: 2011-6-24

Message 5 of 9

19-07-2013 03:57 . pm | View his/her posts only
Reply 2# mirko72

This problem has been confirmed. We will try to find out the reason to fix it ASAP.

Rank: 2

Mirko

Assistant Engineer

posts: 227

Registered: 2011-11-23

Message 6 of 9

19-07-2013 04:17 . pm | View his/her posts only
Thanks in the meantime i solved manually and satisfied customer

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Paul

Moderator

posts: 327

Registered: 2011-9-17

Message 7 of 9

20-07-2013 06:11 . am | View his/her posts only
Hi Mirko,
I think the best idea is to ignore the label display until you are completely satisfied that all the modifications etc are completed and no more regens are required.

Then as you have done, just drag and locate to some tidy order. Then turn off regen in the Attributes. Do it right - do it once.

IMO there could be an on screen - non printed layer perhaps - display of regen status for each view in a sheet.
Cheers -Paul

Rank: 2

Mirko

Assistant Engineer

posts: 227

Registered: 2011-11-23

Message 8 of 9

20-07-2013 07:24 . am | View his/her posts only
Hi Paul
i know thank you, I hope to raise awareness of the problem using 3D cad to be faster and be competitive time = € :))

Rank: 1

Jevnydaniel

Newbie

posts: 1

Registered: 2013-7-22

Message 9 of 9

23-07-2013 12:04 . am | View his/her posts only
Thanks Orchid's information.That is helpful to me.

Daniel(Rapid prototyping and tooling in China)
See also