CAD software discussion forum > CAD > ZWCAD+ LOFT command and shade plot not working

ZWCAD+ LOFT command and shade plot not working

Rank: 1

Surender

Newbie

posts: 47

Registered: 2011-11-16

Message 1 of 4

 ZWCAD+ LOFT command and shade plot not working
14-10-2013 10:37 . am | View his/her posts only

Hi

In ZWCAD+2014 some of 3D features are not there like:
1.) "LOFT" command is not working.
2.) If we made a 3d model and go to viewport it shows in wireframe only. Wewant to print some shaded item from layouts but it’s not working it prints in wireframe only.

Please help me in this regard.

Thanks

Rank: 5Rank: 5

Jenny

posts: 480

Registered: 2013-5-6

Message 2 of 4

14-10-2013 02:20 . pm | View his/her posts only
Reply 1# softtech

hi Surender, Loft and Shade Plot haven't been supported by ZWCAD+ 2014 yet. When we rebuilt ZWCAD, we take 2D drafting functions as priority and 3D functions as future plan. If you need them urgently, please use ZWCAD 2012 as a temporary solution, ZWCAD 2012 supports these two features and the license for ZWCAD+ 2014 could be used for ZWCAD 2012, once you activate ZWCAD+ 2014, ZWCAD 2012 on the same computer is registered.

(ID: 2518, 6829)

Rank: 1

tercio8631

Newbie

posts: 1

Registered: 2014-3-13

Message 3 of 4

08-04-2014 10:21 . am | View his/her posts only
Hi,

That new future feature (Loft) will be implemented on ZWCAD+2014 Mechanic as a free update (like a Service Pack 2)?

It is expected to be available this year?

Thanks

Rank: 3Rank: 3

Martin_S

Junior Engineer

posts: 215

Registered: 2012-7-18

Message 4 of 4

11-04-2014 04:07 . pm | View his/her posts only
Jenny ... "ZWCAD 2012 supports these two features and the license for ZWCAD+ 2014 could be used for ZWCAD 2012, once you activate ZWCAD+ 2014, ZWCAD 2012 on the same computer is registered. "

Is it possible for ZWCAD ARCHITECTURE 2014+ SP1 too? ( to activate ZWCAD 2012 licence on the same computer )
See also