CAD/CAM discussion forum > CAD > text are not showing perfect

text are not showing perfect

Rank: 1

Surender

Newbie

posts: 48

Registered: 2011-11-16

Message 1 of 4

 text are not showing perfect
25-01-2014 01:37 . pm | View his/her posts only
HI,
I have received a drawing in which some text are disbalance. I have chacked if some fonts are missing but I could not understand.
MTEXT Layer: "ar_room tag"
I am attaching the drawing file for your ref. please suggest some solution.

Thanks
sample 2.rar (412.22 KB)

Rank: 1

Nelson

Newbie

posts: 3

Registered: 2011-10-13

Message 2 of 4

27-01-2014 04:18 . pm | View his/her posts only
I think its the fraction texts just guessing though. Try to install my packaged fonts from AutoCAD get it at the link below. its showing fine in my computer.

https://skydrive.live.com/?cid=7 ... 2E3912DCD1916%21107

Rank: 1

Surender

Newbie

posts: 48

Registered: 2011-11-16

Message 3 of 4

27-01-2014 09:04 . pm | View his/her posts only
Reply 2# binx

Hi,
Thanks But its not working. If we open this drawing in AutoCAD then these fonts are showing perfect but problem in zwcad.

Rank: 1

Nelson

Newbie

posts: 3

Registered: 2011-10-13

Message 4 of 4

28-01-2014 01:40 . pm | View his/her posts only
Post Last Edit by binx at 2014-1-28 13:41

Yes you just have to copy the fonts from AutoCAD to the ZWCAD's font folder.

Or if you have the fonts of AutoCAD in a folder, you can just add that folder to the Support File Search Path shown below by executing command "OPTIONS'

OptionsMenu

Options.PNG
2014-1-28 13:36


Click add the browse the folder of AutoCAD fonts, then apply and ok (restart zwcad to apply changes)
See also