ZWCAD Beta

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 99

Registered: 2011-9-22

Message 1 of 19

 ZWCAD Beta
25-06-2014 03:25 . pm | View his/her posts only
What's wrong with ZWCAD 2015 Beta?

Is it because what testing or ZWCAD dissolves?????
Autodesk has won???






Was ist los mit ZWCAD 2015 Beta ?
Kann man da was Testen oder löst sich ZWCAD auf ???????????????
Hat Autodesk gewonnen ????????

Rank: 3Rank: 3

Martin_S

Junior Engineer

posts: 223

Registered: 2012-7-18

Message 2 of 19

25-06-2014 11:26 . pm | View his/her posts only
We have fresh ZWCAD 2014+ SP1 and ZWCAD ARCHITECTURE 2014 SP2

VERNUM = "2014.04.27(21135)"

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 99

Registered: 2011-9-22

Message 3 of 19

26-06-2014 12:56 . pm | View his/her posts only
I asked about the future of ZWCAD, ZWCAD 2014 are so much error in it that should be fixed but it is very quiet at sher ZWCAD that makes me worry.
What do I do with ZWCAD I get my money back????
but as one gets no answer?
is a pity as with Autodesk????


Ich habe um die Zukunft von ZWCAD gefragt, in ZWCAD 2014 sind so viel Fehler drin die sollten behoben werden aber es ist sehr sher still bei ZWCAD das macht mir sorgen.
Was mache ich mit ZWCAD bekomme ich mein Geld zurück ??????????
aber da bekommt man ja keine Antwort ???
schade ist so wie bei Autodesk ????????????

Rank: 5Rank: 5

Jan Pajerchin

ZWCAD Reseller

posts: 55

Registered: 2011-5-21

Message 4 of 19

26-06-2014 03:32 . pm | View his/her posts only
Don't worry.
ZWCAD+ 2015 is in progress and official beta testing will start soon.

Rank: 3Rank: 3

Martin_S

Junior Engineer

posts: 223

Registered: 2012-7-18

Message 5 of 19

26-06-2014 06:30 . pm | View his/her posts only
@Jan Pajerchin
Is it possible to create own dynamic blocks in ZWCAD 2015 beta?

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 99

Registered: 2011-9-22

Message 6 of 19

02-07-2014 05:00 . pm | View his/her posts only
Don't worry.
ZWCAD+ 2015 is in progress and official beta testing will start soon.

When will it come????

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 99

Registered: 2011-9-22

Message 7 of 19

03-07-2014 06:55 . pm | View his/her posts only
If in beta 2015 tables bug be fixed????

Is very important for us?????

Wird in der Beta 2015 der Tabellen Bug behoben sein ????????????

Ist für uns sehr wichtig ???????????????

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 99

Registered: 2011-9-22

Message 8 of 19

10-08-2014 03:25 . pm | View his/her posts only
When now comes the Beta 2015 ????????


Wann kommt jetzt die Beta 2015 ????????

Rank: 5Rank: 5

Jan Pajerchin

ZWCAD Reseller

posts: 55

Registered: 2011-5-21

Message 9 of 19

11-08-2014 01:34 . pm | View his/her posts only
Martin_S
I really don't know. But because of Autodesk has Copyright for Dynamic Blocks - I don't expect it will be avaiable to create them in 2015

Rank: 3Rank: 3

Martin_S

Junior Engineer

posts: 223

Registered: 2012-7-18

Message 10 of 19

11-08-2014 11:57 . pm | View his/her posts only
Will be solved display problem with AcDbSubDMesh Class in 2015+? To use Hi-res 3D objects in dwg.

Rank: 1

info7572

Newbie

posts: 1

Registered: 2012-7-17

Message 11 of 19

12-08-2014 04:55 . pm | View his/her posts only
I've been following discussions regarding the ZwCAD dynamic block’s issue for quite some time now. Sadly, there’s a rather simple explanation: surprisingly as it might be, we simply can’t figure them out.

It has nothing to do with the Copyright privileges that Mr. Jan has been talking about. Just take a look at GstarCAD. They’ve incorporated dynamic blocks in their app way back in 2012. Not only can they use dynamic blocks, they can also create them (BEDIT).

I really think ZWSOFT should be focusing on issues that really matter (Parametric interface, Dynamic Blocks (BEDIT), solving the printing / plotting issues (drivers), etc …, rather than releasing versions which highlights are Google Earth support, etc …

We still don’t support object highlighting, not to mention the Dynamic Input (DYN) option that all AutoCAD users like so much, and expect to see in ZwCAD, once they crossover.

I think it’s the simple things that count … And while we’re at it: would it hurt too much to give the UI a bit of a “facelift”? And I’m not talking about a icon replacement. The whole UI needs a bit of “fleur”, if you know what I mean.

ZwCAD is so much better than other “AutoCAD clones”. It’s really a shame we’re losing clients because of such foolish and trivial reasons.

… just something to chew on ...

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 99

Registered: 2011-9-22

Message 12 of 19

13-08-2014 01:24 . pm | View his/her posts only
GstarCAD8 can more than ZWCAD pity ?????


GstarCAD8 kann mehr als ZWCAD schade ?????

Rank: 3Rank: 3

Martin_S

Junior Engineer

posts: 223

Registered: 2012-7-18

Message 13 of 19

13-08-2014 06:14 . pm | View his/her posts only
Post Last Edit by msbud7705 at 2014-8-13 20:09

Creating dynamic blocks.

Second Chinese CAD company from Beijing managed to "get around" the patent rights to create dynamic blocks by BEDIT command, so I hope for a similar approach to the problem by ZWSOFT from Guangzhou to programme this command.

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 99

Registered: 2011-9-22

Message 14 of 19

13-08-2014 06:20 . pm | View his/her posts only
Do not think that is the funktioniern in ZWCAD 2015.

Glaube nicht das das in ZWCAD 2015 funktioniern wird.

Rank: 3Rank: 3

Martin_S

Junior Engineer

posts: 223

Registered: 2012-7-18

Message 15 of 19

13-08-2014 07:24 . pm | View his/her posts only
I know it.... maybe in ZWCAD2015+ SP1?

Rank: 5Rank: 5

Jan Pajerchin

ZWCAD Reseller

posts: 55

Registered: 2011-5-21

Message 16 of 19

13-08-2014 07:44 . pm | View his/her posts only
GstarCAD also is not ideal. It is not based on .NET yet... it has problematical Toolpalletes, ... etc

I hope ZWCAD 2015 will be positive surprise

Rank: 3Rank: 3

Dober

Junior Engineer

posts: 99

Registered: 2011-9-22

Message 17 of 19

13-08-2014 07:52 . pm | View his/her posts only
Post Last Edit by Dober at 2014-8-13 19:56

I do not think there will be a surprise.
ZWCAD 2015 will not bring much neuese.

Ich glaube nicht das es eine Überraschung geben wird.
ZWCAD 2015 wird nicht viel neuese bringen.

http://zwcad.com.tw/download/2015+/

Rank: 1

stefaa5779

Newbie

posts: 92

Registered: 2013-3-13

Message 18 of 19

14-08-2014 08:28 . pm | View his/her posts only
Reply 17# Dober

I don't use zwcad anymore , still have a license of v2012 but indeed, some things are missing even in 2014.

I use another cad program now, ok, no ribbon GUI , so the old acad style but far more new versions and from V11 to V13 didn't cost me one euro.

There is still autocad 2014 on my computer but I don't use it much.

I still keep one eye on zwcad en test beta versions.

Rank: 1

Surender

Newbie

posts: 48

Registered: 2011-11-16

Message 19 of 19

21-08-2014 06:19 . pm | View his/her posts only
Reply Dober

I don't use zwcad anymore , still have a license of v2012 but indeed, some things are ...
stefaa5779 Post at 2014-8-14 20:28



Try ZWCAD+2015 BETA

http://download2.zwsoft.com/en/ZWCAD_Plus/2015/Beta/ZWCAD_Plus_2015_Beta_ENU.exe


See also