CAD software discussion forum > 3D CAD/CAM > V14 and the hardware it will run on

V14 and the hardware it will run on

Rank: 1

Mike

Newbie

posts: 0

Registered: 2002-8-28

Message 1 of 2

 V14 and the hardware it will run on
06-04-2009 12:59 . pm | View his/her posts only
If you are using version 14 there is no need to read further.
.
.
.
.
If you have not installed it you may want to check your hardware to see if it meets or exceeds our new system requirements.

You can check out this web site to see which list you are on.

Check to see if your CPU supports SSE2 Click on "CPUs supporting SSE2"

SSE2, Streaming SIMD Extensions 2 used by DCM for the new Sketch constraints solver. Basically, the requirement is that you have a Pentium IV or better or an equivalent AMD processor. So far this has only affected 2 machines that I know of and one is my home laptop.

Rank: 1

ChrisWard2k2

Newbie

posts: 2

Registered: 2011-11-22

Message 2 of 2

07-04-2009 04:11 . am | View his/her posts only

I never knew they made steam laptops.......
See also