Object Snap

Rank: 1

Oleg

Newbie

posts: 0

Registered: 2008-5-26

Message 1 of 4

16-10-2007 05:18 . pm | View his/her posts only
I have a problem with ObjectSnap:
I create a Pline.
When ObjectSnap shows EndPoint i click LeftButton to input Nextpoint(of Pline).
But Nextpoint is not in the correct place i need, it is near the EndPoint.
What have I do to change this situation with Object Snap.
(As I understand there is not enough time to fix the end point)

Rank: 1

Oleg

Newbie

posts: 0

Registered: 2008-5-26

Message 2 of 4

16-10-2007 06:45 . pm | View his/her posts only
I've just solved this problem:
Tools/Options/UserPreferences/Priority for Coordinate Data Entry put the mark on Running Object Snap

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 3 of 4

17-10-2007 09:45 . am | View his/her posts only


Hi,olgerd13,thank you for your feedback,and sorry for any inconvenience!




The Priority for Coordinate Data Entry specify which would be considered firstly while there are both Object Snap and Keyboard Input.


If you encounter this problem again, you can fix it in alternative ways:
1、the method above(select Running Object Snap),and then specify the point by your mouse.
2、select the "Keyboard Entry"item,and you'd better assure object snap is off,then specify the point by keyboard.Kingdom2007-10-17 09:48:00

Rank: 1

Oleg

Newbie

posts: 0

Registered: 2008-5-26

Message 4 of 4

17-10-2007 01:44 . pm | View his/her posts only
Hi, Kingdom! Thank you for your answer!Smile
See also