Subscribe Topic

Rank: 1



posts: 0

Registered: 2007-12-19

Message 1 of 2

19-12-2007 01:19 . am   |   View his/her posts only
Ok, ZwCAD is the best CAD I've ever worked with (better than Au**CAD, really).
I'm using a Trial version of Standard and Professional, one on my desktop, the other on my laptop (the Trials will stop on 8 days).

Now, I have this problem (or is it ZwCAD?)... when I try to Publish, one of this results comes out:

1-If I "publish to DWF", it doesn't use a Plot Style; It just prints full color, default line weight. The Page Setup is used but not the Plot Style in it. Sleepy

2-If I "publish to printer" and the printer is a PDF printer software (PrimoPDF, PDF995, PDF4U Adobe PDF Creator or PDFill PDF Writer) and I select more than 5 layouts to Publish, ZwCAD just crashes. Dead

I have a file with 30 layouts and can't Publish it all correctly.

Where is the bug? Cry


Rank: 1



posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 2

24-12-2007 02:19 . pm   |   View his/her posts only
hi, JC
Thank you for your questions and sorry for delay reply!
1、I think you are right and ZWCAD has made a mistake while publish to DWF. It should have used plot style when publish to DWF, but it seems ZWCAD use "EXPORT" to create a DWF file, not use Plot command.
This has been submitted to R&D to fix.
2、"I have a file with 30 layouts and can't Publish it all correctly." could you please sent this file to ,it may usful for us to fix on the problems.

Thank you for your help and Merry Christmas!
See also