CAD/CAM discussion forum > Other CAD/CAM Technology > bug: slow plot command and window

bug: slow plot command and window

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 1 of 4

31-01-2008 07:54 . am   |   View his/her posts only

when I am trying to plot or print, the time that passes from the moment I type the command, until the plot window appears and becomes operable, is of 1:30 minutes. I think this is much too long.

The plot changing settings take also between 10 sec. and 30-60 sec. each.
Plotting becomes like this a real coffe-break.

The same happened with the version pro 2007, the same with pro 2008.

It does not matter which drawing I use.

Is nobody experiencing this, or is perhaps everybody plotting with other programs? :)


Rank: 1

yonell215514

Newbie

posts: 1

Registered: 2013-12-15

Message 2 of 4

15-12-2013 04:38 . pm   |   View his/her posts only
Reply 1# zw_admin

hello,I have the same problem... did you fixed it already?
thanx for any response...

Rank: 8Rank: 8

Jenny

Super Moderator

posts: 535

Registered: 2013-5-6

Message 3 of 4

18-12-2013 08:50 . am   |   View his/her posts only
Reply 2# yonell215514

Hi, the latest version for the moment is ZWCAD+ 2014, it has a lot of improvement that former version and perform much better for plotting. Could you tell me what is your version? Please input command VERNUM to find the version number. If the problem only happen to specific drawing, please attach it to here and let me test it.

Rank: 8Rank: 8

Jenny

Super Moderator

posts: 535

Registered: 2013-5-6

Message 4 of 4

18-12-2013 08:54 . am   |   View his/her posts only
Reply 3# Jenny_ZWCAD

Hi, the latest version for the moment is ZWCAD+ 2014, it has a lot of improvement that former version and perform much better for plotting. It can be downloaded from here: http://www.zwsoft.com/zwcad+

If the problem still happen and only happen to specific drawing, please attach the drawing to here and let me test it.
See also
X