CAD/CAM discussion forum > CAD > ZWCAD 2008i
    
  Subscribe Topic

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 1 of 10

23-04-2008 03:28 . am   |   View his/her posts only
I buy zwCAD2008 but now you have 2008i, existing same patch to upgrade my zwCAD or must buy new version?

Regards,
Liviu

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 10

 ZWCAD 2008i
23-04-2008 04:38 . pm   |   View his/her posts only
Just download 2008i and install it. Use your 2008' license code to activate 2008i. It's free :)

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 3 of 10

24-04-2008 02:21 . pm   |   View his/her posts only
Not work because is different Product ID

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 4 of 10

24-04-2008 02:38 . pm   |   View his/her posts only
Another problem is Filter command, this not work

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 5 of 10

24-04-2008 10:05 . pm   |   View his/her posts only
hello, Liviu. As Pavel adviced, you just need to install ZWCAD2008i, and then register with the same License code. The Product ID shall be the same. Please check on whether you have plugged in the Dongle well and the Product ID is 8 digit (if not, please reinstall the Dongle Driver to take a try). Finally, if the problem still exists, please make some contrastive screen captures to send us.

As for the Filter command, please download the package from following links to install. Then you can execute the command. By the way, the package is CAD package which provides a lot of Font style used in CAD industry. And the Filter command is packed in it.

http://zwcad.org.ip01-web23.net/download/cadfont_eng.exe

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 6 of 10

25-04-2008 01:24 . pm   |   View his/her posts only
THX

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 7 of 10

28-04-2008 04:27 . am   |   View his/her posts only


Smile If you have any other question, please contact us freely.


By the way, we are improving other categories of our forum. Welcome to visit them and post your message or advice so that we can do better.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 8 of 10

30-04-2008 04:42 . am   |   View his/her posts only
Another problem is with Multiple Object Stretch command. This not work properly.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 9 of 10

30-04-2008 07:12 . am   |   View his/her posts only
The problem with Offset command is not totaly resolved in ZWCAD 2008i

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 10 of 10

04-05-2008 10:27 . pm   |   View his/her posts only
Hello, Liviu. As for the Offset command problem, our R&D dept are trying to resovle it. Please give our R&D dept more time. About the Multiple object stretch problem, could you describe it in detail?
See also
X