Subscribe Topic

Rank: 1

luca

Newbie

posts: 0

Registered: 2010-4-22

Message 1 of 7

 fonts
14-05-2008 03:11 . am   |   View his/her posts only
It seems that zwcad iis able to read only some of the texts I downloaded in the font folder in windows. These fonts work properly in all the other programs installed.
Why is that?
Shocked


Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 7

14-05-2008 09:56 . pm   |   View his/her posts only
hello, Spritz. We provide the separate CAD Fonts for users. After installing ZWCAD program, you shall download the CAD Fonts package from following links to install so that the text can display well in drawing.
Smile
http://zwcad.org.ip01-web23.net/download/cadfont_eng.exe

Rank: 1

luca

Newbie

posts: 0

Registered: 2010-4-22

Message 3 of 7

 fonts
14-05-2008 03:11 . am   |   View his/her posts only


what if I want to use my fonts?????????????????????????????
I have a fonts library I put up in ages. What do I do with it? My professional studio has its own graphic image so it has its own fonts..........
We often use din and isocpeur font as well as swiss caracters.
ConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
Confused



spritz2008-05-15 10:54:56

Rank: 1

luca

Newbie

posts: 0

Registered: 2010-4-22

Message 4 of 7

 fonts
14-05-2008 03:11 . am   |   View his/her posts only


By the way, what the heck happens if I use zwcad specific fonts and then the file is opened with other cad programs? (that happens quite often since I work with people who don't use zwcad)
will they be able to see the same characters or the texts will be spreaded in different positions?
Compatibility of files is a matter of maximum importance (not only for me I suppose)


spritz2008-05-15 11:18:36

Rank: 1

luca

Newbie

posts: 0

Registered: 2010-4-22

Message 5 of 7

 fonts
14-05-2008 03:11 . am   |   View his/her posts only
another one.........
often if I edit a text and I want to change font is not possible to see the appearence of the new font in the editing box.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 6 of 7

15-05-2008 11:26 . pm   |   View his/her posts only
hello, Spritz. You can copy your fonts library into the Font directory which locates at ZWCAD installation's folder. Then after you open the file, the text will display well. As for the compatibility problem, while you open the file in other CAD software, you shall copy the Font into their Font directory as well so that the Text can performs well. In regards to the last problem, I hope you can attach the Font style here so that I can use it to check out the problem, since the text's appearance can be seen in our pc well. Smile

Rank: 1

luca

Newbie

posts: 0

Registered: 2010-4-22

Message 7 of 7

 fonts
14-05-2008 03:11 . am   |   View his/her posts only


thank you so much.
now text displays well and I can use the whole of my font library. Big%20smile

spritz2008-05-21 06:21:23
See also
X