CAD/CAM discussion forum > CAD > Command menu in Zwcad 2008

Command menu in Zwcad 2008

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

aidal Butt

Newbie

posts: 0

Registered: 2010-2-9

Message 1 of 5

16-05-2008 08:06 . am   |   View his/her posts only


In zwcad2008 there are command menu. (at the bottom)


Please advise how to enable it.

Rank: 1

maker

Newbie

posts: 0

Registered: 2008-8-15

Message 2 of 5

 Command menu in Zwcad 2008
16-05-2008 10:11 . am   |   View his/her posts only
Hello aidal,

At the bottom there's the command bar - for typing your commands. Other than that, I can't see any command menu. But perhaps Rab will be able to answer this better.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 3 of 5

 Command menu in Zwcad 2008
16-05-2008 10:11 . am   |   View his/her posts only
Hi, aidal
Use anyone of the ways you like more:
1. Execute from the menu View-Display-Command Bar
2. Type CMDBAR and press ENTER
3. Click the right mouse button on any empty place for toolbars and select Command Bar option

That's all Smile

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 4 of 5

19-05-2008 02:08 . am   |   View his/her posts only


hello, Aidal. As Maker and Pavel said, at the bottom of interface, you can find the Command Bar and you can enable it via the method as Pavel said.

Rank: 1

aidal Butt

Newbie

posts: 0

Registered: 2010-2-9

Message 5 of 5

21-05-2008 11:50 . am   |   View his/her posts only
Hi all,

Thank you all for reply.
See also
X