CAD/CAM discussion forum > CAD > Radius moved
    
  Subscribe Topic

Rank: 1

Lars

Newbie

posts: 0

Registered: 2010-12-14

Message 1 of 2

 Radius moved
21-05-2008 07:30 . am   |   View his/her posts only
Hi Tech's,

we have a problem with some radius between lines: the creation is OK, no problem. Then we save the file and open it again and the radius on 2 corners has moved to a place far away in the drawing. I already posted a video to you...


Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 2

21-05-2008 11:55 . pm   |   View his/her posts only
hello, Holfort. Please attach the video and original dwg file again. To be honest, I'm a little confused about your description. So I hope you can provide these info so that we can check out the problem ASAP. Tongue
See also
X