CAD/CAM discussion forum > CAD > VB and ZWCAD
    
  Subscribe Topic

Rank: 1

cristipat

Newbie

posts: 0

Registered: 2008-6-5

Message 1 of 6

04-06-2008 06:28 . pm   |   View his/her posts only
How could I use Visual Basic in correlation with ZWCAD ?

Rank: 1

maker

Newbie

posts: 0

Registered: 2008-8-15

Message 2 of 6

04-06-2008 10:20 . pm   |   View his/her posts only

Hello Cristipat,
take alook at the "Exchange on 3rd party..." forum. I think Rab has answered your question there. (How to migrate the .dvb to Zwcad)Big%20smile
Though he seems to assume you have access to Autocad ;) You could always download a trial version .

-maker-


maker2008-06-04 22:23:54

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 3 of 6

05-06-2008 11:06 . am   |   View his/her posts only


Hello, Cristipat. As Maker said, please take a look the post there: http://www.zwcad.org/forum/forum_posts.asp?TID=233. Since in ZWCAD, we provide the VB language a little different from AutoCAD, you shall make some change so that the VB can run well basic on ZWCAD. The detailed info can be seen over in our Develop Help file which locates at the Help drop-down list menu. And if you encounter problem while migrating your VB routine to ZWCAD, please post them here or send them to our mail box: tech@zwcad.com. We will help you migrate the application on ZWCAD successfully. Tongue

Rank: 1

cristipat

Newbie

posts: 0

Registered: 2008-6-5

Message 4 of 6

05-06-2008 08:37 . pm   |   View his/her posts only
Thanks, Maker and Rab Liu; I'll try to search in forum.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 5 of 6

30-03-2009 04:59 . pm   |   View his/her posts only
In fact, you can turn to tech@zwcad.com for more detailed information on transplant.

Rank: 1

sathish aravind

Newbie

posts: 0

Registered: 2009-4-2

Message 6 of 6

 VB and ZWCAD
31-03-2009 01:08 . pm   |   View his/her posts only
you can use the com interface and connect to zwcad from vb.
See also
X