CAD/CAM discussion forum > 3D CAD/CAM > Create default settings/values for CAM Operations

Create default settings/values for CAM Operations

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 1 of 4

 Create default settings/values for CAM Operations
28-10-2002 02:16 . pm   |   View his/her posts only
A command that isn't used enough (especially by me) is the "OpdefConfig..." under EDIT in CAM. You can make create default values/settings for any operation definition. Simply select an OPERATION TYPE and hit SHOW to see all available options. See attached picture for setting the default tolerance setting for a Lace Operation.

Rank: 1

Robert

Newbie

posts: 0

Registered: 2011-11-22

Message 2 of 4

29-10-2002 03:45 . pm   |   View his/her posts only
Does it set system defaults or only local defaults?

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 3 of 4

29-10-2002 03:56 . pm   |   View his/her posts only
It will change the system defaults ... not just local to that CAM object but for any new CAM object.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 4 of 4

11-12-2002 06:43 . pm   |   View his/her posts only
Thanks. This is great stuff.
See also
X