CAD/CAM discussion forum > CAD > slow to start up hatch

slow to start up hatch

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

nathantheone

Newbie

posts: 0

Registered: 2011-12-25

Message 1 of 4

 slow to start up hatch
04-06-2009 02:38 . pm   |   View his/her posts only
Dear helpdesk,


The hatch function compare to autocad is very slow to start up. It takes me about 5 sec. to start up the screen with hatch functions. If you use the command '-hatch' (or like me buttons with macro's with a include of -hatch) it's less then a second. Is this a speedproblem? and can this be fixed with the next update or version?

Best regards,

Nathantheone

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 4

27-03-2009 04:29 . pm   |   View his/her posts only


Hi, have you ever tried it on the latest version:


http://download.zwcad.org/download/09exeInstaller/2009Sp1/ZWCAD2009Eng.exeSirius Zhu2009-03-27 16:29:26

Rank: 1

Aman

Newbie

posts: 0

Registered: 2009-6-3

Message 3 of 4

03-06-2009 08:28 . pm   |   View his/her posts only
i too have a same prob with hatch.
when i hatch a massive area like a big town plan map with its land uses in diffrent layer and colour. and if i open the same drawing in autocad, the hatch will disappear..!

then i have to redo the whole thing again. :(

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 4 of 4

04-06-2009 02:38 . pm   |   View his/her posts only
[QUOTE=m_aman007]i too have a same prob with hatch.
when i hatch a massive area like a big town plan map with its land uses in diffrent layer and colour. and if i open the same drawing in autocad, the hatch will disappear..!

then i have to redo the whole thing again. :(


Hi, m_aman007

About the hatch function, after we got the feedback from Nathantheone, we took action to improve it. Now the hatch function has been highly improved in the version with vernum= 2009.05.12(10270). If the problem is still there, We need to fix it ASAP. could you please send the drawing for us to check? On the other hand, please check which version are you using? If it is not the latest one, please download the patch to update from following link: http://www.zwcad.org/cad-software-download/cad-update-patches.htmlcolin2009-06-04 14:40:14
See also
X