Dual montor support

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 1 of 5

13-01-2009 06:12 . pm   |   View his/her posts only
I have a dual monitor setup at my workstation and I'm wondering if it's possible to open a different drawing on each monitor?

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 5

02-03-2009 03:15 . pm   |   View his/her posts only
is there anyone who can answer this?

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 3 of 5

30-03-2009 06:32 . pm   |   View his/her posts only
Do you mean you got two displayers?
Try to launch two sets of ZWCAD and adjust the extends on each displayer.
Hope my answers could be helpful.Sirius Zhu2009-06-18 11:33:01

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 4 of 5

27-04-2009 06:02 . pm   |   View his/her posts only
I've already been using this 'solution'. I think most cad-programms don't support a dual-monitor setup.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 5 of 5

18-06-2009 11:35 . am   |   View his/her posts only
It's hard to tell.
Maybe we need to develop a driver for ZWCAD to do so...
Confused
See also
X