CAD/CAM discussion forum > CAD > ZWCAD TOOLTIPS

ZWCAD TOOLTIPS

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

Sanjeewa Rupasinghe

Newbie

posts: 0

Registered: 2009-3-18

Message 1 of 5

15-03-2009 12:24 . pm   |   View his/her posts only
I
installed ZWCAD 2008i demo version in my computer working on WINDOWS
VISTA ULTIMATE Version. ZWCAD installed successfully but the problem is
TOOLTIPS on toolbars do not appear when mouse cursor is placed on a
particular tool. But tooltips appear at the bottom of the command
window. Any solution please. An early response is highly appreciated.

regards,
Sanjeewa

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 5

17-03-2009 08:35 . am   |   View his/her posts only

Is there any other toolbar that works wrong? In that case, I suggest you assign 1 to the TOOLTIPS system variable to turn on the tooltips.

Rank: 1

Sanjeewa Rupasinghe

Newbie

posts: 0

Registered: 2009-3-18

Message 3 of 5

17-03-2009 10:13 . pm   |   View his/her posts only
All the toolbars are same. How could i set TOOLTIPS system variable to 1?

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 4 of 5

26-03-2009 05:14 . pm   |   View his/her posts only
I suppose you turn to tech@zwcad.com for help.

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 5 of 5

27-03-2009 04:12 . pm   |   View his/her posts only

To set TOOLTIPS system variable to 1, you could just type the command TOOLTIPS in the drawing area.

See also
X