CAD/CAM discussion forum > CAD > ZWCAD 2009 polylines problem

ZWCAD 2009 polylines problem

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

whitesnake69

Newbie

posts: 0

Registered: 2010-9-8

Message 1 of 14

 ZWCAD 2009 polylines problem
03-06-2009 09:15 . pm   |   View his/her posts only
Hy! I'm getting a polyline problem while plotting drawings from ZWCAD2009.
I' wanna plot polylines with 0.3 width, but they always come out thin, like 0.0. WTF?!
Congratulations on finally fixing my simbols and diacritical signs problem! And I must say that speed is impressive now. Please response about the polylines...lonesome_vampire@hotmail.com

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 2 of 14

 ZWCAD 2009 polylines problem
03-06-2009 09:15 . pm   |   View his/her posts only
[QUOTE=whitesnake69]Hy! I'm getting a polyline problem while plotting drawings from ZWCAD2009.
I' wanna plot polylines with 0.3 width, but they always come out thin, like 0.0. WTF?!
Congratulations on finally fixing my simbols and diacritical signs problem! And I must say that speed is impressive now. Please response about the polylines...lonesome_vampire@hotmail.com


Hi whitesnake69

Thank you for your feedback. About the polyline, no matter I draw a polyline or attach any drawing including polyline with specified linetype as a XREF, the lineweight works fine after plotting to the paper. Could you please check your vernum(Pop-up menu: Help<About), and send your drawing and plotting setting for us to check?

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 3 of 14

 ZWCAD 2009 polylines problem
03-06-2009 09:15 . pm   |   View his/her posts only
Hi whitesnake69


Already sent the Email to you, hope to hear from you soon and fix it.

Rank: 1

whitesnake69

Newbie

posts: 0

Registered: 2010-9-8

Message 4 of 14

 ZWCAD 2009 polylines problem
03-06-2009 09:15 . pm   |   View his/her posts only
VERNUM = "2009.05.12(10270)" (read only)

I've sent you some files to check via e-mail.
Greetings from Croatia!

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 5 of 14

 ZWCAD 2009 polylines problem
03-06-2009 09:15 . pm   |   View his/her posts only
Thank you for your file, it is under solving now. As a solution to walk-around, if you want to plot the pline as 0.3 in current version, you can set the lineweight as 0.3 on Pline's layer.

Rank: 1

ddddyyyy

Newbie

posts: 0

Registered: 2009-6-12

Message 6 of 14

 ZWCAD 2009 polylines problem
03-06-2009 09:15 . pm   |   View his/her posts only


I agree with whitesnake69






colin2009-06-15 09:38:52

Rank: 1

whitesnake69

Newbie

posts: 0

Registered: 2010-9-8

Message 7 of 14

 ZWCAD 2009 polylines problem
03-06-2009 09:15 . pm   |   View his/her posts only
HELLo! Any solutions for my problem? :-)

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 8 of 14

 ZWCAD 2009 polylines problem
03-06-2009 09:15 . pm   |   View his/her posts only
[QUOTE=whitesnake69]HELLo! Any solutions for my problem? :-)

Hi, whitesnake69

It has been fixed, and the patch will be available for you in August approximately.

Rank: 1

whitesnake69

Newbie

posts: 0

Registered: 2010-9-8

Message 9 of 14

 ZWCAD 2009 polylines problem
03-06-2009 09:15 . pm   |   View his/her posts only
great! tnx!

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 10 of 14

 ZWCAD 2009 polylines problem
03-06-2009 09:15 . pm   |   View his/her posts only
Wink

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 11 of 14

 ZWCAD 2009 polylines problem
03-06-2009 09:15 . pm   |   View his/her posts only
Isnt this to do with his type of Plot Style?

Rank: 1

whitesnake69

Newbie

posts: 0

Registered: 2010-9-8

Message 12 of 14

 ZWCAD 2009 polylines problem
03-06-2009 09:15 . pm   |   View his/her posts only
Nope, but the latest patch resolved my problem! Congratulations!!! Take care!!!

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 13 of 14

12-08-2009 10:19 . am   |   View his/her posts only
Smile Thank you!

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 14 of 14

 ZWCAD 2009 polylines problem
03-06-2009 09:15 . pm   |   View his/her posts only
See also
X