CAD/CAM discussion forum > CAD Tutorial & Tips > layiso, isolate layer autocad, layer isolate fade settings, isolate objects

layiso, isolate layer autocad, layer isolate fade settings, isolate objects

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 1 of 2

 layiso, isolate layer autocad, layer isolate fade settings, isolate objects
16-07-2009 04:45 . pm   |   View his/her posts only
How to isolate layer autocad? Please help with autocad layiso command, How to use autocad 2013 layer isolate? Could anyone help me with autocad layer isolate fade? Or any guide about autocad layer isolate settings would be appreciated, I have a lot of layers in my drawing, and I need to let my autocad isolate objects.

Rank: 1

Profcad

Newbie

posts: 24

Registered: 2012-7-6

Message 2 of 2

03-12-2013 04:49 . pm   |   View his/her posts only
Just input LAYISO at the command line, and you can get the function to isolate the rest of the layers you don't want to edit.




ZWCAD Overview

ZWCAD vs AutoCAD

User voices: zwcad compared with autocad
See also
X