CAD/CAM discussion forum > Other CAD/CAM Technology > tools panels export problem

tools panels export problem

    
  Subscribe Topic

Rank: 1

vlad_simple

Newbie

posts: 0

Registered: 2011-10-17

Message 1 of 5

21-08-2009 06:56 . pm   |   View his/her posts only
I find bug in tools panels export/import.
For buttons which doesn't have default picture or which default picture was changed picture after export/import procedure resets to default or to the some other.

Rank: 1

vlad_simple

Newbie

posts: 0

Registered: 2011-10-17

Message 2 of 5

26-08-2009 02:09 . pm   |   View his/her posts only
sound of silence

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 3 of 5

01-09-2009 12:09 . pm   |   View his/her posts only


Hello vlad_simple,





Frankly speaking, this aspect should be improved, some icon defined in the menu file can not be read by ZWCAD, so you may see that in the icon position, it just blank there, or we have some other similar icons to replace the lost ones.





We have the plan to rewrite the relative source code, then the problem will be solved!





Sincerely yours,


Amanda

Rank: 1

vlad_simple

Newbie

posts: 0

Registered: 2011-10-17

Message 4 of 5

01-09-2009 06:42 . pm   |   View his/her posts only
Thank you.
What about http://www.zwcad.org/Forum/forum_posts.asp?TID=461 this problem. Do you confirm the bug?

Rank: 1

OldForumPost

Newbie

posts: 0

Registered: 2012-1-14

Message 5 of 5

02-09-2009 10:39 . am   |   View his/her posts only

Yes, it is confirmed as a bug, the problem ID is 11186, you can enquire the problem status with this number.

thank you for your information!Smile
See also
X